CV Werkzaamheden

Een behaaglijke temperatuur is een belangrijke levensbehoefte. Een cv-installatie leveren en monteren of een extra radiator plaatsen. JMR Design & Repair verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen kwalitatief hoogwaardige ketels met een lange levensduur.

Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een installatie waarbij een cv-ketel alleen voor de verwarming dient en een geiser of een boiler voor de warmwater voorziening. U kunt ook voor een combiketel kiezen. Deze zorgt zowel voor de verwarming en warm water in uw woning. U bespaart hiermee ruimte omdat u dan maar 1 apparaat aanschaft. De combiketel bespaart ook energie.

In woningen met een schuifpui of glas tot de grond is een convectorput een ideale oplossing. Ook vloerverwarming kan een oplossing zijn en wordt steeds vaker toegepast in woningen. Deze manier van verwarmen zorgt voor een prettige en gelijkmatige verdeling van warmte. Radiatoren zijn niet meer in zicht.

Ook verzorgen wij graag het jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel of boiler. Wij hebben hiervoor speciale contracten, neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Vhr Solide plus/CW 3-6 geïnstalleerd vanaf € 1.550,00 exclusief BTW.
Vraag naar onze mogelijkheden.   

 

 

 Avanta serie CW 3-6 geïnstalleerd vanaf € 1.350,00 exclusief BTW.
Vraag naar onze mogelijkheden.